Verwonderen en bewonderen

Als jong meisje had zij al een speciale band met de natuur en met bloemen. Ze plukte graag bloemen uit tuinen en in het wild. Haar vader leerde haar daarom de namen van de bloemen en wanneer het gezin op vakantie was gingen ze vaak samen op pad om bloemen te zien en te benoemen. Zo symboliseert de intense blauwe kleur van de Gentiaan uit de bergen van Andorra nog steeds haar liefde voor bloemen. Het bleek een liefde voor het leven.

Eigen stijl

Hanky heeft haar eigen stijl. Er is geen winkel, zij levert op bestelling. Dat varieert van losse opdrachten tot bloemabonnementen en van bruidswerk tot rouwwerk en zelfs bijzondere objecten voor evenementen in binnen- en buitenland.

Sprankelend en uniek

Haar inspiratie haalt Hanky overal vandaan: uit haar directe omgeving, de verandering van de seizoenen en uit haar reizen met collega floristen.

Ze werkt met natuurlijke materialen die zorgvuldig bij elkaar worden gezocht. Elk bloemwerk is daardoor sprankelend en uniek.

Omdat Hanky haar kennis graag en met veel enthousiasme deelt geeft zij gastlessen, examineert zij op opleidingen en werkt binnen een internationaal netwerk van bekende floristen. In dat kader heeft zij wereldwijd deelgenomen aan projecten. Deze kring van collega’s werkt natuurlijk inspirerend. Het zorgt er onder andere voor dat zij haar eigen werk telkens weet te verrijken.

Een warme persoonlijkheid en een nuchtere natuurlijke uitstraling, dat is Hanky ten voeten uit. Dat ziet u niet alleen terug in haar werk, als klant voelt u dat ook. Dit is met name belangrijk als u iets heel persoonlijks wilt bestellen, voor een bruiloft of een uitvaart bijvoorbeeld. Door haar oprechte interesse wordt het bloemwerk extra persoonlijk en speciaal voor u.

“I must have flowers, always, and always”

Claude Monet

Hanky Frèrejean – Floral Design

Steenbergseweg 73,  4664 RV Lepelstraat
Mobile: +31 (0) 6 20 42 71 45
E-mail: info@hankyfrerejean.nl